Hamlin Fistula Nederland

Uw winkelwagentje is leeg

Expositie De Laatste Streek van een Vrije Kwast

15-9-2016

De bekende Leusdense kunstschilder Antoine van den Wildenberg overleed op 8 oktober 2014. Het was zijn laatste wens dat zijn schilderijen verkocht zouden worden en de opbrengst naar het ziekenhuis in Ethiopië zou gaan. En dat gaat nu gebeuren.

Zijn vrouw Wies en haar zoons Frits, Stan en dochter Floor gaan in Leusden een expositie van zijn schilderijen inrichten.

De expositie wordt op zijn sterfdag zaterdag 8 oktober geopend.

De definitieve tijden en locatie van de tentoonstelling kunt u vinden op de website.

www.antoine-vandenwildenberg.nl

U kunt daar terecht om zijn prachtige werken te bewonderen en te kopen.

Antoine en zijn vrouw Wies zijn al jaren trouwe donateurs van Stichting Hamlin Fistula Nederland. Wies heeft het ziekenhuis in Addis Abeba bezocht.  Dr. Catherine Hamlin bracht in 2009 een bezoek aan Leusden. We hebben toen haar 50 jarig jubileum als arts in Addis hier gevierd. Ze bezocht toen het atelier van Antoine, wat was hij daar trots op!

We zijn als stichting erg dankbaar dat de familie Van den Wildenberg dit initiatief neemt. We nodigen u namens hen van harte uit om de expositie te bezoeken.

Neem alvast een kijkje op bovengenoemde website!!!

Via deze website kunt u ook een schilderij reserveren.